Milli Hakimiyet İlkokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitiminin amaçları ve ilkeleri doğrultusunda kurum içinde; idareci,öğretmen,öğrenci,veli,tüm çalışan personel olarak; öncelikle insani değerler ölçüsünde sevgi, saygı ve hoşgörüyü ön plana çıkararak oluşacak huzurlu ve mutlu bir ortamda işbirliği içinde çalışarak daha iyiye, güzele,ulaşmak ve daha başarılı olmaktır.

Misyon: Anayasanın başlangıcında yer alan temel ilkelere uygun,Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda ,gelişen teknolojiyi yakından takip eden ,Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı,kendine güvenen,ailesine,ülkesine ve insanlığa faydalı bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 12:25 - 17:10
Isınma: Doğalgaz
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler: 1- AKIL ve ZEKA OYUNLARI
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: 1- BEYAZ BAYRAK SAHİBİ 2- BESLENME DOSTU OKUL ADAYI 3- DEĞERLER EĞİTİMİ 4- OKULUM TEMİZ

Telefon - 0286 773 1037

WEB - https://millihakimiyetio.meb.k12.tr

Adres - CAMİKEBİR MAH. ÇİLEK SK. MUSTAFA KEMAL ILKOKULU BLOK NO: 26 BAYRAMİÇ / ÇANAKKALE

Yerleşim Yeri - Tepecik Mahallesi Gül Sokak No:5 Bayramiç / ÇANAKKALE

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 75 km